gallery/niekijahoofd
gallery/simple logo square

 

Eind oktober 2019 verwachten wij het eerste nestje pups van Niekija!

 

Pups worden gefokt volgens de richtlijnen van de Finse Lappenhonden Vereniging Nederland.

Alle pups krijgen een stamboom via de Raad van Beheer. 

 

We zijn heel blij te kunnen aankondigen dat Leroy du Jardin de Laponie "Ocho" de vader zal worden van ons eerste nestje. Ocho is een prachtige reu die een heerlijk rustig en aanhankelijk karakter heeft. Tevens beschikt hij over een uitstekende werkaanleg, en is hij een supersociale hond. Deze fantastische reu combineert voor ons geweldig met Niekija, en we verwachten de mooie karaktereigenschappen van beide terug te zien in de pups!

 

Wij zullen incidenteel een nestje fokken, onze pups groeien op bij ons in huis waar veel aandacht zal zijn voor de vroege socialisatie. Hier maken zij kennis met kinderen, katten en andere huisdieren, zij leren allerlei dagelijkse geluiden kennen en wennen aan dagelijkse verzorging. Ook wordt er een begin gemaakt met de zindelijkheidstraining, het slapen in een bench en het lopen aan de lijn.

Uiteraard worden de pups gechipt, geënt, ontwormd en krijgen zij een gezondheidsonderzoek bij de dierenarts. Bij alle pups wordt met 7 weken een karaktertest afgenomen door een ervaren gedragskeurmeester.

 

Mocht u meer informatie willen over dit aanstaande nest, neem dan gerust contact met ons op.

gallery/flvn_aspirantfokker_logo_rgb-web[1225]
gallery/nestaankondiging
gallery/20180801_191641
gallery/20181009_102948

  Ocho x Niekija

gallery/simple logo square